Actual Slide

(video) Constanța. OPC a găsit produse cu POTENȚIAL PERICULOS pentru sănătate într-o patiserie din Km 4-5

apr. 05, 2018 Mihaela Tîrpan

Inspectorii OPC Constanța continuă controalele în unitățile de alimentație publică din municipiul și județul Constanța. Astăzi, Horia Constantinescu a anunțat că echipele de control au verificat activitatea unei patiserii care funcționează în incinta pieței din cartierul constănțean Km 4-5.

Dezastru culinar au găsit inspectorii OPC în laboratorul în care erau preparate produsele. Astfel, comerciantul folosea pentru prăjituri și produsele de patiserie “semințe tip nucă”, “jeleu tip caise” și multe alte ingrediente cu potențial periculos pentru sănătatea umană.

S-a dispus oprirea temporară de la prestarea de servicii, 2,6 kg produse oprite definitiv, 5.000 de lei amendă pentru practici comerciale incorecte și 3.000 de lei amendă pentru conditii ce pun in pericol sanatatea consumatorilor, a anunțat Horia Constantinescu, inspectorul șef al OPC Constanța.

 

O altă patiserie din același cartier, aceeași poveste. Produse care pun în pericol sănătatea! Este vorba despre Patiseria Tohaneanu.

Priviți imaginile:

În urma controlului, echipele de la protecția consumatorilor au decis închiderea temporară de la prestarea de servicii, au amendat societatea cu 5.000 de lei pentru practici comerciale inselatoare și pentru ingrediente « tip ». De asemenea, au fost retrase 35 kg de produse neconforme, cu potential periculos si produse finite 7 kg. Totodată a fost aplicată amenda de 8.000 de lei pentru depozitare si prestare de servici periculoase, precizează Horia Constantinescu.

Comments

comments