Connect with us

Actual

(VIDEO + FOTO) Cantinele ADIVIN, închise de OPC. Amenda se ridică la 65.000 de lei!

Published

on

Inspectorii OPC continuă acțiunile de control la unitățile de alimentație publică din Constanța. Astăzi, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a prezentat imagini greu de privit din magazinul Adivin din Constanța. Dacă mânânci de aici, bine ar fi să priviți imaginile:

Amenda aplicată se ridică la 65.000 de lei!

“10000 produse si proceduri nesigure (carne si preparate culinare fara elem identif – 1500 48h) 15000 cosmetice, fara adresa/ nume importator si jucarii fara importator 4000 ( 2000 48h). S-a dispus măsura opririi temporare pentru restaurant, retragerea a 40 de kg de carne, oprire de la comercializare a produselor cosmetice în valoare de 4.000 de lei, jucării în valoare de 2.000 de lei. Li s-a recomandat intocmire rețetar, bonuri consum , igienizare, dezinfectare, deratizare. Au fost găsite peste 5.000 de produse expirate”, informează Horia Constantinescu, cu precizarea că au fost controlate magazinele Adivin de pe str. Luptători și Faleză Nord.

..

 

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!