Connect with us

Politica

(VIDEO) Liberala Mareș, despre scandările „PSD, PSD, m..e PSD”: „Nu se putea identifica tot ce se întâmpla târziu în noapte”

Published

on

După ce au fost școliți în tainele politicii, tineretul PNL a dat-o la finalul zilei de sâmbătă într-un chef monstru în care refrenul preferat a fost „PSD, PSD, m..e PSD”. A doua zi după petrecerea de pomină în care tinerii liberalii s-au exprimat la adresa PSD, premierul Nicolae Ciucă a venit și el la „școala de vară” să le țină un discurs despre cât de minunați sunt „tinerii”, cum trebuie ei să fie mândri că sunt liberali, pentru că „reprezintă viitorul”.

Despre acest incident, unul din liderii tinerilor liberali, Mara Mareș, a declarat că „nu se putea identifica” tot ce se întâmpla „târziu în noapte” dar că va face demersuri pentru identificarea persoanelor care au scandat „PSD, PSD m..e PSD”.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareș. Sursa: G4media.ro.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement