Connect with us

Politica

Viorica Dăncilă: Se AMÂNĂ termenul pentru depunerea Declarației unice la ANAF

Published

on

Termenul pentru depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit realizat pe anul 2018, dar și a impozitului și contribuțiilor sociale datorate, pe veniturile estimate pe anul 2019 a fost amânat de către Guvern. Astfel, cei care trebuie să depună această declarație vor avea termen de grație 31 iulie.

”Am prelungit acest termen de la 15 martie 2019 la 31 iulie 2019. Toți cei care își plătesc obligațiile până la 31 iulie vor beneficia de o bonificație de 5%. Declarația se completează și se depune online atât prin intermediul spațiului virtual propriu, dar și prin intermediul site-ului e-guvernare.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!