Conecteaza-te cu noi

Societate

Workshop despre energia regenerabilă și eficiența energetică, la Universitatea Ovidius

Published

on

afis

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează marți, 14 noiembrie, un workshop despre energie regenerabilă și eficiența energetică, eveniment desfășurat în cadrul proiectului Green Energy for Everyone (GEE), nr. proiect 2022/346697, finanțat de Innovation Norway prin Norway Grants.

Evenimentul va avea loc în Sala Senatului din campusul universitar, Corp A (Aleea Universității, nr.1), de la ora 13.30, și are drept scop informarea publicului larg și a părților implicate în acest domeniu asupra importanței utilizării energiei regenerabile ca soluție la epuizarea resurselor naturale.

”În cadrul manifestării vom prezenta și promova cursul online dezvoltat de universitatea noastră, care este dedicat cetățenilor și reprezentanților mediului de afaceri care vor să adopte un comportament durabil în ceea ce privește consumul de energie. Cursul este gratuit și se va desfășura în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024. Totodată, în cadrul evenimentului, vor fi prezentate studii de caz din domeniul industriei energiei regenerabile și va avea loc o masă rotundă la care participanții vor putea analiza modalitățile de obținere a unor surse de energie regenerabilă.”,  precizează prof. univ. dr. Cristina Duhnea, responsabilul de proiect din partea UOC.

”Proiectul Green Energy for Everyone (GEE), nr. proiect 2022/346697, cu o valoare totală de 165.482 euro, finanțat de Innovation Norway prin Norway Grants, este implementat în perioada aprilie 2023 – martie 2024, în cadrul unui consorțiu din care fac parte Cosvitec Est (promoter de proiect), Universitatea Ovidius din Constanța, Administrația Fondului pentru Mediu și DiFine PR.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions