Conecteaza-te cu noi

Societate

Zilele Diversității la Intelect Parc – zona de jocuri în mărime naturală din curtea Delfinariului

Published

on

Duminică, 17 martie 2019, începând cu ora 12, copiii din Constanța sunt așteptați la Intelect Parc – zona de jocuri în mărime naturală din incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, pentru a participa la spectacolul ”Armonia Diversității” și apoi la o sesiune de face painting. Manifestarea este organizată de mai multe asociații nonguvernamentale ca parte a campaniei ”Zilele Diversității 2019”.

”Evenimentul îşi doreşte să sărbătorească diversitatea şi impactul pozitiv al acesteia asupra modalităţii de expresie, cultură şi a modului cum vedem viaţa. Zilele Diversităţii 2019 este un eveniment anual ajuns la a-V-a ediţie, care s-a alăturat campaniei “European Action Week Against Racism 2019” care anul acesta se desfăşoară sub motto-ul “Time to be UNITED”, iniţiată de UNITED for Intercultural Action.” – se arată pe pagina de Facebook a Asociației pentru Promovarea Egalității între Tineri – ADAPTO.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este partener în cadrul acestei manifestări. Organizatorii sunt: ADAPTO – Asociația pentru Promovarea Egalităţii între Tineri, Asociaţia Împreună Pentru Viitor Constanţa, Comitetul Naţional Pentru Drepturile Copilului Constanţa, Grupul Local de Tineret Constanţa, AIESEC Constanţa, Asociaţia Logopezilor Constanţa, Asociaţia pentru Promovarea Educaţiei Creativ-Ecologiste şi Abilităţilor Inovative, Asociaţia Scutul Cinegetic și Erasmus Student Network Constanţa.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions