Conecteaza-te cu noi

Societate

7.355 de elevi din județul Constanța vor susține  Evaluarea națională la finalul clasei a II-a

Published

on

În perioada, 7 – 9 mai 2019,  începând  cu ora 10.00, cei 7.355 de elevi de clasa a II-a vor susține probele scrise din cadrul Evaluării naționale la finalul clasei a II-a, astfel:

– 7 mai 2019 – evaluarea competenţelor de producere a mesajelor scrise;

–  8 mai 2019 – evaluarea competenţelor de receptare a mesajelor citite;

–  9 mai 2019  – evaluarea competenţelor de matematică.

Advertisement

Durata alocată rezolvarii testelor de evaluare este de câte 30 de minute pentru fiecare test administrat, iar elevii vor susține probele în sălile în care își desfășoară activitatea în mod obișnuit. Fiecare test este evaluat de către două cadre didactice, dintre care unul este învăţătorul/profesorul pentru învăţământul primar de la clasă și se finalizează în termen de nouă cel mult șapte zile de la data susţinerii ultimului test.

Rezultatele individuale obținute nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează  în catalogul clasei. Acestea sunt valorificate la nivelul unității de învațământ prin:

  1. a) elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde aceasta se impune;
  2. b) informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării

și dezvoltării competențelor evaluate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions