Conecteaza-te cu noi

Actual

A murit constănțeanul electrocutat care a fost transferat în Belgia

Published

on

Autoritățile române au anunțat, în cursul zilei de azi, că pacientul transportat cu întârziere în Belgia pentru a fi tratat și-a pierdut viața. Constănțeanul suferise arsuri pe 70% din suprafața corpului și a fost dus, pe data de 29 ianuarie, cu o aeronavă specială, la Bruxelles.

El a fost transportat în Belgia după ce a fost plimbat prin trei spitale românești, respectiv Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Clinica de Arși de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași și apoi la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală.

Precizăm că medicul din Belgia care l-a tratat pe acest bărbat a făcut acuzații extrem de grave. El a precizat la postul de televiziune Digi 24 că pacientul fusese tratat necorespunzător.

Doctorul Ciprian Isacu a spus că atunci când a ajuns în Belgia, bărbatul electrocutat la Constanța avea deja 4 bacterii și o ciupercă luate din spitalele din România.

Advertisement

Ministerul Sănătății va trimite Corpul de Control la cele trei unități medicale, inclusiv la Constanța.

Precizăm că bărbatul a fost victima unui accident de muncă – acesta s-a produs în data de 20 ianuarie, în triajul stației CFR Port din municipiul Constanța.  Omul era angajat al unei societăți cu punct de lucru în Portul Constanța și s-a urcat pe un vagon de tren pentru a face verificări. Din păcate, a fost electrocutat.

Detalii suplimentare despre acest caz citiți în articolele publicate de Ordinea.ro

Medicul din Belgia care îl tratează pe constănțeanul electrocutat face acuzații grave

Constănțeanul care a suferit arsuri grave a ajuns în Belgia. Medicii de acolo spun că este infectat cu trei bacterii

Advertisement

Avionul care urma să îl transporte în Belgia pe constănțeanul electrocutat s-a întors din drum

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions