Conecteaza-te cu noi

Societate

Autoturism Audi căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit în Constanța

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grupul de Nave Constanța au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Norvegia, care era condus de un cetăţean român.

La data de 08.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, pe raza localității Constanța, a fost identificat un autoturism care aparţinea unui cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor suplimentare, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Norvegia în luna ianuarie 2021.

Advertisement

Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se află în atenţia autorităților.

”Autoturismul, în valoare de aproximativ 47.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.”, au precizat reprezentanții Compartimentului Purtător de cuvânt.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions