Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Bacalaureat. Un candidat a fost eliminat pentru fraudă, la liceul Tehnologic Tomis Constanța

Published

on

bacalaureat

Astăzi s-a desfășurat Proba la alegere a profilului din cadrul examenului național de Bacalaureat.

În cele 16 centre de examen din județul Constanța, 4.488 de absolvenți ai claselor a XII-a/a XIII-a au susținut această probă, după cum urmează:

Nr. crt DISCIPLINA/TIP SUBIECT Număr de candidați participanți
Fizică tehnologic 106
Fizică teoretic, vocațional 280
Chimie organică 99
Chimie anorganică 47
Biologie vegetală și animală 673
Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană 883
Informatică- Mate- Info (limbaj C/C++) 251
Informatică- Științele naturii (limbaj C/C++) 41
Geografie 881
Logică, argumentare și comunicare 985
Psihologie 155
Sociologie 60
Filosofie 11
Economie 16
Total 4.488

La această probă s-au înregistrat 190 de absenți.

”În centrul de examen Liceul Tehnologic Tomis Constanța a fost eliminat un candidat din seria curentă pentru fraudă (cască). În conformitate cu prevederile legale în vigoare acest candidat nu mai are dreptul de a participa la examenul național de bacalaureat în următoarele două sesiuni.”, a precizat Mihai Sorin, inspector școlar general al IȘJ Constanța.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 iulie.

Joi, 29 iunie 2023, se va susține Proba Eb) Proba la limba și literatura maternă – limba turcă pentru care s-au înscris 9 candidați.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions