Connect with us

Exclusiv

Chiolhan frăţesc. Chelaru şi Matei petrec în Turcia alături de consilierii PSD Năvodari şi alte persoane lipsite de calitate

Published

on

O delegaţie a Oraşului Năvodari se află în aceste zile în Turcia, în oraşul Geamlik din regiunea Bursa. Cele două localităţi au un acord de înfrăţire din anul 2008. Deşi oficial, oraşul Năvodari este condus de primarul Florin Chelaru, care s-a delimitat chipurile de fostul său şef Nicolae Matei, acesta din urmă face parte din delegaţia năvodăreană. Ba chiar, s-ar părea că o şi conduce. Potrivit informaţiilor noastre, detaliile vizitei în Turcia au fost discutate de conducerea oficială a Primăriei Năvodari cu o parte din consilierii locali. Opoziţia a refuzat să ia parte la deplasare, astfel încât locurile neocupate de aleşii în funcţie au fost luate de persoane fără vreo calitate oficială în Primărie, printre care fostul primar Nicolae Matei, foştii consilieri locali Adrian Tudora şi Ion Pacea, dar şi o domniţă brunetă, care a luat masa când la stânga primarului Chelaru, când la stânga lui Matei. Vizita a debutat pe 19 octombrie, urmând să se încheie pe 23 octombrie. Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement