Conecteaza-te cu noi

Politica

Conferință de presă atipică! Într-un autobuz s-a vorbit despre Sărbătoarea vinului!

Published

on

Astăzi, la Constanța, s-a desfășurat o conferință de presă inedită! Președintele CJC, Horia Țuțuianu, a invitat presa la discuții pentru a prezenta detalii vizavi de evenimentul ”Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean”, care se va desfășura în perioada 23 septembrie – 2 octombrie. Numai că aceste discuții nu au avut loc într-o sală de ședință, așa cum jurnaliștii erau obișnuiți, ci într-un …autobuz. Trecând peste atipicul acestei conferințe, trebuie să spunem că respectivul eveniment va fi, la rândul său, special. Pe lângă aprovizionarea de rigoare pe care și-o va face toată lumea pentru iarnă, vor fi multe alte atracții, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii vor avea ateliere de creație și un loc de joacă special amenajat, teatru de păpuși și vor exista și concursuri ale bucătarilor. De asemenea, vor fi concerte ale unor nume mari, cum ar fi: trupa Phoenix, care va cânta chiar în deschidere, Alb și Negru, Bere Gratis, Nemuritorii, Kronos, Haiducii, Mircea Cazan. Vor fi și interpreți de muzică populară, cum ar fi: Irina Loghin și Maria Dragomiroiu, Petrică Mâțu Stoian, Gheeorghe Turda. Potrivit președintelui CJC, bugetul din acest an alocat acestui eveniment se ridică la suma de 480.000 de lei, din care s-au cheltuit deja jumătate! ”Sărbătoarea Recoltei și Vinului Dobrogean” se va desfășura la Pavilionul Expozițional și va dura timp de zece zile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions