Conecteaza-te cu noi

Societate

Continuă inaugurarea minibibliotecilor stradale în Constanța

Published

on

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța continuă lansarea minibibliotecilor stradale, în cadrul proiectului „Raftul verde”. Acestea sunt amplasate în zona Acvariului și a Delfinariului din Constanța.

Astfel, mâine, 15 octombrie, la ora 11.00, cei care vor vizita Acvariul se vor putea întâlni cu echipa proiectului formată din bibliotecari și voluntari, iar la ora 12.00, vor avea parte de noi surprize la Delfinariu.

Proiectul „Raftul verde” este un proiect gratuit pentru comunitatea constănțeană care are ca scop promovarea lecturii și socializării prin intermediul cărții.

”Vă așteptăm pe toți să fiți alături de noi! Proiectul are ca finanțator principal Consiliul Județean Constanța și este realizat în parteneriat cu Grupul Editorial RAO, Librăria „Dorian Gray” și Primăria Constanța.”, au precizat reprezentanții bibliotecii județene.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions