Societate

DGASPC Constanța a deschis expoziția de Paște

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

Astăzi, la Centrul Comerciall VIVO!, în zona caselor de marcat, s-a inaugurat expoziția de Paște, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Constanța, a conducerii DGASPC Constanța, a șefilor de centre și servicii și a clienților aflați în mall. Expoziția cu vânzare cuprinde obiecte realizate de copiii, tinerii și adulții protejați în centrele DGASPC Constanța.

Este vorba  sute de ornamente specifice acestor sărbători, multe dintre ele unicat, realizate din materiale reciclabile. În deschiderea sesiunii de shopping, copiii din centrele de plasament ale DGASPC Constanța au susținut un scurt moment artisitc- cântece și dansuri menite să încurajeze primăvara să ajungă și la noi. Expoziția de Paște se află la cea de-a 11-a ediție și este cel de-al 23-lea târg organizat de DGASPC Constanța cu obiecte realizate de beneficiarii noștri.

„Vreau să mulțumesc copiilor, tinerilor și adulților care au realizat aceste obiecte. Lucrurile pe care le faceți voi sunt din ce în ce mai frumoase. Bineînțeles, îi felicităm și pe cei ce v-au îndrumat să confecționați toate aceste obiecte minunate. Mulțumim și conducerii Centrului Comercial VIVO! care ne-a găzduit de fiecare dată și vă doresc tuturor multă sănătate și un Paște Fericit”, a declarat Petre Dinică, directorul general al DGASPC Constanța.

„Să le mulțumim în primul rând copiilor pentru că ei, în fiecare an, cu sârguință, au făcut obiecte atât de frumoase. Felicitări celor care i-au ajutat și i-au îndrumat. Vă doresc multă sănătate, să petreceți cu bucurie și lumină în suflet sărbătorile de Paști”, a afirmat Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Județean Constanța.  Expoziția cu vânzare va fi deschisă până pe data de 5 aprilie.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!