Conecteaza-te cu noi
SEAS

Exclusiv

(document) Primarul din Hârșova și-a cumpărat biletele de avion pentru Canada și SUA fără aprobarea CL

Published

on

Consilierii locali din cadrul Consiliului Local Hârșova au aprobat, la începutul lunii mai, un proiect de hotărâre propus de primarul Viorel Ionescu prin care tocmai edilul urma să plece, în perioada 06-21 mai a.c., în Statele Unite și în Canada. În interes de serviciu, desigur.

Conform proiectului de hotărâre propus de primar, edilul își propunea vrea să învețe de la canadieni, dar și de la americani cum stă treaba cu… regenerarea urbană, digitalizarea, atragerea de investiții străine, transport public, colectarea deșeurilor și reciclare. De asemenea, edilul este interesat de infrastructura din SUA și Canada. Tot în… schimb de experiență.

Revenind la proiect, aleșii locali au acordat vot pentru hotărârea nr. 64 din 02.05.2018 privind aprobarea deplasării primarului Viorel Ionescu în Canada și S.U.A., în perioada 06 – 21 mai 2018 și a decontului de cheltuieli Consiliul Local al oraşului Hîrşova, judeţul Constanţa, întrunit în şedinţă de îndată la data de 02.05.2018. Repetăm, în data de 2 mai. (!!)

Ceea ce este interesant de abia acum urmează.

Edilul și-a cumpărat biletele pentru Statele Unite și Canada încă din data de… 24 aprilie!

Document Harsova Deplasare SUA Canada

 

După cum bine se poate vedea, valoarea deplasării se ridică la suma de aproape 7.000 de euro. Interesant este să aflăm dacă vizitele în străinătate au fost benefice pentru comunitatea din Hârșova. Primarul Viorel Ionescu nu a răspuns apelurilor venite din partea “Ordinea.ro”, însă îi așteptăm punctul de vedere. De altfel, așteptăm o poziție oficială și pentru achiziția făcută înainte de a obține votul consilierilor locali pentru deplasare.

Citiți și:

Primarul din Hârșova pleacă în SUA și Canada. Se școlește în… digitalizare și regenerare urbană

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions