Connect with us

Politica

Ludovic Orban: “PNL este prizonier într-o coaliţie de guvernare în care PSD taie şi spânzură”

Published

on

Fostul preşedinte PNL, Ludovic Orban, a afirmat că acest Guvern este constituit din trei formaţiuni şi unul trage hăis şi celălalt cea, precizând că liberalii sunt prizonieri într-o coaliţie în care PSD taie şi spânzură.

Orban a fost întrebat, duminică, la RTV cum vede actuala guvernare şi situaţia din PNL.

“Este un Guvern constituit din trei formaţiuni, unul trage hăis, celălalt cea. E Guvern determinat practic numai de dorinţa unora de a deţinea puterea, a fi la putere. Au vrut să mă dea afară, au şi propus excluderea mea, dar decizia, extrem de dificilă, de a mă separa de Iohannis şi de conducerea PNL a fost luată în momentul în care s-a luat decizia de a face Guvern cu PSD”, a afirmat Orban.

El a precizat că PNL este prizonier într-o coaliţie de guvernare în care PSD taie şi spânzură.

“Această conducere care este practic răspunde la toate comenzile primite de la Iohannis, fără discernământ, şi punând în practică lucruri care sunt împotriva interesului oamenilor care l-au votat, această conducere a făcut PNL prizonier într-o coaliţie de guvernare care nu va putea să pună în practică proiectele şi programele pentru care s-a angajat că le va pune în practică, într-o coaliţie de guvernare în care se vede că PSD taie şi spânzură, PSD face legea, PSD impune cele mai multe măsuri în timp ce mulţi dintre miniştri noşti, nu ai noştri, ai PNL, că nu mai sunt reprezentanţii mei”, a precizat fostul preşedinte PNL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!