Connect with us

Politica

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar: „Radu Mazăre NU A EVADAT”

Published

on

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar a negat informaţia răspândită de România TV, potrivit căreia Radu Mazăre a evadat, informează Libertatea.

”Cetăţeanul român e în custodia noastră”, a comunicat Naina Andriantsitohaina, şeful diplomaţiei din Madagascar, după ce acesta a fost contactat de jurnaliştii Libertatea.

Contactat iniţial telefonic, răspunsul său a fost publicat pe pagina sa de Twitter, în urma solicitărilor formulate de Libertatea:

„Nu este adevărat.”

Poliţia Română precizase, vineri seară, că nu deţine informaţii potrivit cărora Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, în care aştepta extrădarea în România pe 20 mai.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens“, a precizat Poliţia.

Comunicatul a venit după ce România TV a citat surse conform cărora fostul primar al Constanţei Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare, fără a oferi mai multe detalii.

În aceste condiții, condamnat la închisoare cu executare, fostul primar ar Constanței urmează să fie adus, luni, 20 mai, în România. Asta dacă anunțul inițial al autorităților privind extrădarea se concretizează.

Citiți și:

Romania TV: Radu Mazăre A EVADAT din închisoarea din Madagascar

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!