Conecteaza-te cu noi

Energie&Mediu

OIL Terminal, credit de investiții de peste 25 de milioane de lei. Vezi pentru ce

Published

on

Consiliul de Administratie al Societatii OIL TERMINAL S.A. intrunit in sedinta din data de 06.06.2018 convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 11.07.2018, la ora 13.00, in sala de sedinte de la sediul societatii, strada Caraiman, nr. 2, Constanta.

Conform documentului transmis de OIL Terminal către bvb.ro, Ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor este urmatoarea:

  1. Aprobarea contractarii unui credit de investitii pe termen lung in valoare de 25.495.572 lei pentru modernizarea rezervorului T30 din cadrul Sectiei Platforma Sud si achizitionarea a doua bucati skiduri  masurare fiscalizata produs petrolier.
  2. Imputernicirea directorului general,  directorului economic si a sefului Biroului Juridic Litigii sau inlocuitorii de drept ai persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea in relatiile cu banca, notar public si sa semneze in numele si pentru societate contractele de credit, contractele de garantie reala mobiliara si imobiliara, actele aditionale la acestea, precum si orice alte inscrisuri necesare in derularea relatiei contractuale cu banca pentru imprumuturile acordate.
  3. Imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.
  1. Imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.

Documentul integral poate fi studiat aici :

OIL 20180607121141 Raport Curent Convocator AGEA 11 07 2018

Advertisement

Mențiunea este una singură: OIL Terminal este o companie aflată în subordinea statului român, deține un Consiliu de Administrație ales pe criterii politice și asta nu este nicio noutate. Este știut faptul că ALDE și-a adus oamenii în conducerea societății de la Constanța. Mai departe, la fel de notorietate este un alt aspect, respectiv cel al dividendelor luate din profit pentru ca apoi să aflăm că se împrumută CU DOBÂNDĂ pentru a pune în aplicare planul de investiții. Astea da afaceri românești.

ALDE continuă numirile publice. Președintele CA de la Oil Terminal, numit șef al unei direcții din Ministerul Energiei

și:

OIL Terminal, cifre de toată jena înregistrate în primul trimestru al lui 2018

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions