Societate

Primăria Constanța cumpără asistență tehnică de șantier pentru reamenajarea locurilor de joacă. Vezi prețul

apr. 13, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea Primăriei Constanța anunță achiziția directă a Serviciului de asistență tehnică / dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța” Etapa 1 – 36 de locații.

Proiectul urmărește, conform documentului public, reamenajarea locurilor de joacă existente şi aducerea la standarde europene, se înscrie în cadrul programelor cu impact de ordin social, având în vedere principalul segment de populaţie căruia îi este destinat, respectiv părinţi şi copii, dar şi din considerente ce vizează conceptul de dezvoltare urbană integrată.

“Contractele de lucrări vor fi atribuite în mai multe etape, în funcţie de finalizarea procedurilor de eliberare a autorizaţiilor de construire, iar în etapa I sunt incluse 36 locatii grupate in 4 loturi. În scopul derulării lucrărilor în condiții de calitate este necesară achiziţionarea de către Primăria Municipiului Constanţa a serviciului de asistență tehnică/dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii “Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanţa” – ETAPA 1 pentru 36 de locații”, se precizează în anunțul pe care și dvs. îl puteți studia pe www.primăria-constanta.ro la secțiunea achiziții publice.

Valoarea estimată fără TVA este de 47.110,70 lei fara TVA.

Termen limită de primire a ofertelor este 20.04.2018.

Informații suplimentare: Caietului de sarcini este atașat anunțului pe site-ul Primăriei: www.primaria-constanta.ro. Ofertele pot fi transmise fie pe adresa de email- cristina.grosu@primaria-constanta.ro, fie la sediul din str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10, Constanța – tel.0241488175, sau la nr. Fax – 0241488168.

Amintim că locurile de joacă din Constanța s-au transformat în adevărate pericole publice pentru cei mici. Cu excepția locurilor de joacă din Țara Piticilor, spațiile unde copiii își petrec timpul liber prezintă pericole la tot pasul, siguranța fiecărui obiect de aici fiind pusă sub semnul întrebării. De altfel, au existat nenumărate sesizări pe marginea acestui subiect, acestea venind din partea parinților. Pe 1 iulie 2017, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a lansat o promisiune; a anunțat că până la finalul mandatului vrea să fie amenajate 100 de locuri de joacă noi.

Citiți și:

O firmă cu patru angajați din Cumpăna va repara locurile de joacă, terenurile de sport și mobilierul urban din Constanța și Mamaia

Constanța. Primăria plătește peste un milion de euro pentru reabilitarea spațiilor de joacă

Comments

comments