Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

S-a schimbat programul de vizite în Spitalul Județean Constanța

Published

on

S-a schimbat programul de acces al vizitatorilor în secţiile Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Iată care este noul program, potrivit Crinei Kibedi, purtător de cuvânt al unității sanitare.

”Potrivit noului program de vizită, accesul aparținătorilor este permis de luni până vineri, atât în cursul dimineții cât și după-amiaza, respectiv între orele 11.00-13.00 și 15.00-17.00. Sâmbăta și duminică programul de vizită începe la ora 11.00 și se încheie la ora 17.00.

Pentru secțiile, compartimentele de Terapie Intensivă, programul de vizită este zilnic de la ora 13.00 până la ora 15.00.

Rugăm aparținătorii să respecte o serie de reguli, de exemplu să intre pe rând. Dacă este vorba despre un salon cu trei paturi, atunci pacienții vor fi vizitați pe rând și nu toți în același timp, iar într- un salon cu patru până la şase paturi, pot primi vizite doi pacienți concomitent. Totodată, spitalul pune la dispoziția vizitatorilor echipamente de protecție. Acestea se regăsesc la intrarea în fiecare secție. 

Totodată, rugăm vizitatorii să folosească soluțiile dezinfectante din dispensere atât la intrarea în spital, cât și la părăsirea instituției” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, Crina Kibedi.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions