Conecteaza-te cu noi

Societate

S-ar putea înființa un Centru medical multifuncțional la Năvodari

Published

on

Astăzi, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a aflat la Constanța. La sediul Consiliului Județean, s-a întâlnit cu președintele Marius Horia Țuțuianu, cu senatorul Nicolae Moga, cu primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, și cu managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa. Discuțiile s-au axat pe importanta înființării unui centru medical multifuncțional în orașul Năvodari. Este o idee noua și ambițioasă, dar nu imposibilă. Locuitorii din județul Constanța trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, iar sistemul trebuie reorganizat în mod eficient. ”Am spus întotdeauna că îmbunătățirea serviciilor medicale în județ reprezintă o prioritate pentru mine. Astăzi am avut o discuție cu domnul Raed Arafat – secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne în vederea creșterii eficienței sistemului sanitar în județ. În plus, am discutat și despre oportunitatea înființării unui centru medical multifuncțional în orașul Năvodari. Acest centru ar urma să deservească atât locuitorii din zonă, cât și pe cei din localitățile apropiate.”, a precizat pe pagina sa de facebook președintele CJC, Horia Țuțuianu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions