Conecteaza-te cu noi
SEAS

Exclusiv

Sensurile giratorii din Năvodari ar putea fi botezate: Budapesta, Moscova, Ankara… Vezi ce geniu a propus trăsnaia!

Published

on

Impact frontal la Năvodari. O mașină care venea din sensul giratoriu Budapesta s-a ciocnit de autobuzul care venea din sensul giratoriu Moscova. Întreaga circulație a fost paralizată, formându-se cozi kilometrice la sensurile giratorii Ankara, Praga, Londra și Atena. Așa ar putea suna știrile despre eventualele accidente rutiere din Năvodari, dacă va fi aprobat primul și singurul proiect de hotărâre inițiat de consilierul PSD Liviu Stan.

Cunoscut până acum doar pentru isprăvile de mare răsunet de la Termica Năvodari, acolo unde a prăpădit banii publici pe sejur în Deltă, Duster, plasmă și Iphone, cunoscut de asemenea pentru slugărnicia antologică față de fostul primar Nicolae Matei, Liviu Stan a decis să se remarce într-un alt mod. El a propus recent un proiect de hotărâre locală pentru botezarea sensurilor giratorii din Năvodari și Mamaia-Nord. Acestea ar urma să primească numele unor capitale europene, respectiv: Budapesta, Atena, Londra, Bratislava, Moscova, Lisabona, Roma, Praga, Varșovia și Ankara (în Europa și ea, la fotbal și la giratorii). Nu vă bateți capul să găsiți o noimă în modul în care a ales Stan aceste capitale. Căci nu se știe de ce a omis Berlinul, Viena și Madridul, preferând Varșovia și Bratislava. O vorbă din popor spune că gusturile nu se discută. Așa că nu discutăm nici noi gusturile lui Liviu Stan. Poate așa îi place omului să spună că a ajuns la Moscova și de acolo, în cinci sute de metri, la Lisabona, apoi la cetatea eternă, Roma și mai la urmă la sultanul Erdogan. Însă nu putem să nu remarcăm inițiativa cu adevărat originală, fără precedent în lume. Căci nimeni nu s-a mai gândit până acum să boteze sensurile giratorii. Acuma, între noi fie vorba, dacă tot avem giratorii fără număr, să le lăsăm fără nume?

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions