Conecteaza-te cu noi

Administratie

Stroe, mândru de un primar acuzat că vidanjează cu o firmă pe care o controlează din umbră

Published

on

Primarii PSD din județul Constanța pot dormi liniștiți. Nu vor avea probleme în privința unei noi candidaturi. De acest lucru ne-a asigurat președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe. Acesta a declarat într-o conferință de presă că este mulțumit de toți primarii social-democrați din județ.

„Noi Biroul Permanent Județean suntem mulțumiți de primarii PSD din județul Constanța. Suntem mulțumiți de activitatea primarului PSD Cristian Cîrjaliu (Agigea), de activitatea primarului Valentin Saghiu (Murfatlar), de activitatea primarului Decebal Făgădău (Constanța), de activitatea primarului Mariana Gâju (Cumpăna). În general, de activitatea tuturor primarilor noștri. Nu avem niciun motiv pentru care nu am sprijini candidatura la alegerile locale vreunuia din primarii PSD. Aceasta este poziția Biroului Permanent Județean“, a spus liderul PSD.

Stroe a punctat că viitorul primarilor PSD nu depinde de scorul pe care organizațiile locale ale PSD îl vor obține la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. Declarația liderului Organizației Județene Constanța vine după ce, urmă cu câteva săptămâni, a afirmat că trebuie să obțină o notă la prezidențiale de cel puțin 7.

„Vor obține cel puțin 7.50 cu toții“, a punctat Stroe.

Advertisement

Întrebat de un jurnalist constănțean dacă își menține părerea că este mulțumit de activitatea primarului din Agigea, Cristian Cîrjaliu, despre care Ordinea.ro a scris că edilul folosește o firmă a familiei sale, oferind servicii de vidanjare oamenilor din localitate (amănunte puteți citi aici: https://www.ordinea.ro/de-ce-n-a-facut-cirjaliu-canalizare-in-lazu-n-a-stiut-ca-oamenii-o-vor-abia-acum-ii-intreaba/, https://www.ordinea.ro/numarul-de-telefon-prin-care-se-vidanjeaza-bani-grei-din-primaria-agigea/), Stroe a răspuns: „ A făcut (Cârjaliu, n.r.) tot ceea ce a putut să facă. Întotdeauna, sunt foarte multe alte lucruri nerezolvate decât cele rezolvate. Cristian Cîrjaliu, primarul PSD din Agigea, este unul apreciat de partid și de mine personal“.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions