Connect with us

Politica

USR Constanța, despre fostul primar Radu Mazăre: “A jefuit Constanta, și-a bătut joc de oraș și a fugit de justiție”

Published

on

Fostul primar al Constanţei cere la Curtea de Apel Bucureşti redeschiderea dosarului în care a fost judecat şi condamnat în lipsă în legătură cu retrocedări de terenuri în Constanţa.

Este vorba despre dosarul în care a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare alături de Cristian Borcea şi alte persoane după mai mulţi ani de judecată.

Radu Mazăre cere REDESCHIDEREA dosarului retrocedărilor de terenuri din Constanța

 

Advertisement

Liderii USR Constanța nu au întârziat să îl arate cu degetul pe fostul edil al Constanței și, într-un mesaj postat pe Facebook, aceștia susțin că Mazăre a “jefuit Constanța, a fugit de justiție și și-a bătut joc de oraș timp de 15 ani de zile”. Totodată, conducerea USR Constanța este de părere că, în toți aceștia ani, fostul primar al Constanței și-a arătat “disprețul pentru lege și pentru oameni”.

Iată mesajul complet:

Mazăre a jefuit Constanţa, a fugit din ţară când a fost vorba să răspundă în faţa legii, a fost judecat, condamnat şi adus în puşcărie. Acum, cere să fie rejudecat pentru că a fost condamnat în lipsă!
Un bun simţ elementar te-ar face să constaţi: Când a fugit de justiţie, a fost alegerea lui. Cum să vină el acum să reclame că n-a fost prezent la judecată?
Doar că Mazăre şi-a suspendat orice bun simţ, dacă l-a avut vreodată. Vezi aici tot dispreţul pe care l-a avut întotdeauna pentru lege şi pentru oameni. Toată prezenţa şi gesturile sale publice au fost alimentate de un tupeu ieşit din comun şi de credinţa că poate prosti pe oricine. Aşa şi-a bătut joc de oraş timp de 15 ani.
Şi mai vezi deficitul de demnitate al acestui individ, care nici măcar acum nu găseşte o cale decentă de a-şi trăi viaţa. Aceeaşi lipsă de bărbăţie pe care am văzut-o şi la complicele său Nicuşor. Toată lumea îl ştia de zbir, dar odată ce a fost chemat să dea socoteală în justiţie, a fugit în lume şi a început să-şi plângă soarta de om suferind şi hărţuit. Aşa arată amurgul unor zei ca nişte meduze.
Dacă dna Dăncilă promitea într-un act ratat că reduce democraţia în ţară, noi ne dorim, printre altele, să trăim într-o Românie cu un grad redus de nesimţire publică.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement