Connect with us

Politica

Senatorul constănțean Tit Brăiloiu, viitor ministru al românilor de pretutindeni

Published

on

După gesturile obsecene din Parlament și jignirile aduse jurnaliștilor, PSD îl recompensează pe senatorul constănțean Tit Brăiloiu cu un fotoliu de ministru. Cel al românilor de pretutindeni!

Circ cu înjurături de maidan în Parlament. Cum i se adresează Tit Brăiloiu unei senatoare USR

Același parlamentar constănțean, apropiat al liderul PSD Liviu Dragnea a fost cel care a încercat un artificiu legislativ pentru un lac din… Giurgiu. Asta, după ce își terminase lista promisiunilor făcute constănțenilor la alegerile parlamentare trecute.

Iată dovada:

Tit Brăiloiu înventează “Belina de Giurgiu”

Revenind la informațiile politice ale zilei, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader, au precizat surse politice prezente la reuniune.

În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

Tit Brăiloiu se află în topul celor mai bogați parlamentari. Ordinea.ro a prezentat lista. Vă invităm să citiți câși bani are viitorul ministru al românilor de pretutindeni.

Constănțenii Cristina Dumitrache și Tit Brăiloiu, cei mai bogați parlamentari. Bunuri și bijuterii de sute de mii de euro

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!