Politica

(document) Viorica Dăncilă, bilanț de activitate în fața colegilor din PSD. Cu ce se laudă

apr. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

PSD a realizat un prim bilanț al Guvernului Dăncilă. Una dintre măsurile bifate de Guvern, în opinia PSD, este creșterea salariilor în Sănătate și Educație.

Totul vine, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro, în contextul în care oamenii din sistemul medical ies aproape zilnic în stradă și se plâng că le-au scăzut salariile.

În bilanțul realizat de PSD, raportarea se face la luna decembrie 2016, adică luna în care s-au promis aceste creșteri salariale.

Aceeași sursă prezintă și documentul prezentat de premierul Viorica Dăncilă, luni, în ședința CEx.

Iată documentul publicat de stiripesurse.ro:


Media 152387973741656100

 

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!